sábado, 21 de abril de 2012

JA JA JA JA

Me parto y me troncho, ja ja ja, me acaba de contar un pajarito la etapa de hoy, salida siete de la mañana, destino Tous y alrededores, guia Ruben. Pasadas las tres de la tarde llegaban los señores. Por un poco mas hubierais podido hacer la marcha de esta mañana en Xeraco de 128 Km.
Bueno, me contaban que llegaban con las piernas ensangrentadas, el guia después de bajar la senda les dones proponía una ruta nueva que el conocía, resultado que estuvieron tres horas por un barranco con la bici al cuello y sin agua, supongo que sin almorzan también.
Así que, señores socios vamos tenemos que apretarnos el cinturón y hacer una derrama mas, esta visto que con el GPS que compramos no es suficiente, ahora vamos a comprar un ELICOPTERO DE RESCATE para salvar a Ruben.
Animo valientes y seguid al guia.

Aquí tenéis la crónica del día por Paco el Nen.

Al alba i en vent de ponent sis aguerrits bikers han partit cap a Tous, sense saber que els deparava el destí, han pujat la trialera per encarar la senda de les dones, una bona volteta. Pero han pres una decisiò d'últim hora," i si fem la senda esta que du directe al canal?", allà que s'han clavat per una senda desconeguda i poc transitada. Resultat, han acabat dins d'un barranc per el que han tingut que caminar en la bici del ramal durant tres hores, sobre pedres , amb sol, sense aigua, sense saber cap on anaven, no li ho dessitge a ningú. Al cap han eixit a un camp de taronjers, han arrasat amb la collita, i han tornat a montar les burres cap a la civilització,en arribar al poble un de nosaltres ha enfilat el camí cap a Corbera sense parar a menjar res pero en el bar de les piscines de Tous encara están fent-se creus, cinc bikers s'hen begut cinc cervesses de litro i dos de aigua, demanant esmorçar a deu minuts de la una. Despres hem enfilat el camí cap al poble i hem arrivat tocades les tres a casa. Una aventura més, pero esta no era agradable.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario